Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis fotoboek van TicTacPhoto

Aanbieding afgelopen 22/04/2020 Gratis Producten
TicTacPhoto

Heb je een iPhone of iPad en heb je er nog verschillende leuke foto’s op staan? Verzamel ze dan in een fotoalbum van TicTacPhoto. Je kan er misschien je ouders of grootouders een plezier mee doen?

Met de actiecode STAYHOME kan dit tot en met 30 april volledig gratis. De actie is enkel geldig voor een fotoboek van 20 pagina’s dat via de mobiele app aangemaakt en besteld werd.

Voor extra pagina’s en een harde cover betaal je een supplement, maar als je je houdt aan de 20 pagina’s in combinatie met een zachte flap, kost het jou helemaal niets. Verzending is eveneens inbegrepen. Opgelet, deze actie lukt enkel indien je een iPhone of iPad gebruikt. Voor Android gebruikers werkt de actie jammer genoeg niet.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!