Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis foto’s bij Stampix via myShopi

Aanbieding afgelopen 05/08/2019 Gratis Producten, Vrijetijdsbesteding
Gratis foto afdruk

Wat is het fijn om samen met je familie nog eens door oude fotoboeken te bladeren. Hoewel alles in deze tijd digitaal gebeurd, is het afdrukken en doorbladeren van foto’s nog steeds een zeer charmant ritueel.

Dus sla je slag en verkrijg je gratis foto’s bij Stampix. Zij bieden namelijk 5 classic prints of 10 retro prints gratis aan bij het downloaden van de Stampix app als nieuwe klant. Deze applicatie kan worden gedownload in de Play Store (Android) of de App Store (iOS)

Zodra je de app hebt gedownload dien je de code MYSHOPI19 in te geven en te kiezen voor de classic of retro prints. Hierna kan je jouw lievelingsfoto’s opladen en deze heel snel in je brievenbus ontvangen.

Deze actie is geldig t.e.m. 31/08/19.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!