Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis foto’s en filmpjes sturen met Snapchat

23/05/2019 Gratis Software, Technologie, Vrijetijdsbesteding
Snapchat

Alle leukste momenten delen waar en wanneer je maar wil, doe je met Snapchat. Snapchat is een gratis smartphone applicatie die draait om foto’s. Je stuurt in enkele klikken berichtjes, foto’s en filmpjes naar al je vrienden over de wereld. Een foto zegt meer dan duizend woorden en net daarom is de app zo populair. Meer dan 180 miljoen mensen gebruiken het iedere dag.

Wat is het?

De gratis app Snapchat gaat over het delen van filmpjes en foto’s met vrienden. Download de applicatie in de App Store of de Google Play Store. Je kan alleen media versturen als je je vrienden hebt toegevoegd aan je Snapchat contacten. De foto’s en filmpjes zijn slechts enkele seconden zichtbaar. Hoeveel seconden kan je zelf instellen als gebruiker, zolang het minder dan 10 seconden is. Na het ingesteld aantal seconden wordt ‘De Snap’ verwijderd en is deze niet meer zichtbaar. 

Wat kun je ermee?

Snapchat heeft veel opties. De meest belangrijke opties zijn foto’s en filmpjes versturen naar je vrienden voor enkele seconden, naar je vrienden voor een hele dag via een verhaal of naar de wijde wereld. De applicatie geeft je de mogelijkheid om je beeldmateriaal op de leukste manier te bewerken. Zo kan je verschillende filters gebruiken, die als het ware een live masker zijn op je gezicht. Sommige filters hebben daarbovenop stemvervormers. Videobellen, privéberichten sturen, groepschats aanmaken en je vrienden lokaliseren is ook allemaal opgenomen in het Snapchatpakket. Ontdek zelf het eindeloos aantal opties van deze leuke gratis app.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!