Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis foto(standaard) voor alle mama’s

Aanbieding afgelopen 17/04/2020 Gratis Producten
Moederdag

Op zondag 10 mei zetten we alle mama’s in de bloemetjes. Dat kan je absoluut letterlijk doen, maar je kan nu alvast beginnen met het leuke moederdagcadeau van VTM.

Net zoals de voorbije jaren delen ze ook nu originele geschenkjes aan alle mama’s uit. Dit jaar gaan ze voor een trendy houten fotostandaard inclusief een recto verso kaartje bedrukt met 2 foto’s en een gepersonaliseerd kaartje.

De mama’s van de eerste 1.000 aanvragers ontvangen als extraatje een flesje eau de parfum Intimacy Velvet van 100 ml van ICI PARIS XL. Snel zijn is dus de boodschap! De actie loopt nog heel de maand april of zolang de voorraad strekt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!