Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Frikandel speciaal Beckers via Fritkotactie

Aanbieding afgelopen 07/02/2019 Gratis eten

Hmmm, een frikandel speciaal smaakt toch altijd bij een bakje verse, knapperige frietjes.

Krijg nu 1 frikandel speciaal Beckers helemaal gratis! Fritkotactie schenkt je een gratis voucher die je kan omruilen in een van de deelnemende Best-Frit frituren in Vlaanderen.

De voucher ontvang je in je mailbox na registratie op de website.  Indien je een smartphone hebt, kan dit allemaal nog eenvoudiger. Via de app HAPP kan je ook deelnemen en hoef je zelfs geen voucher af te printen.

Is er een frituur bij in jouw buurt? Ontdek het op de website van Fritkotactie. De actie is geldig t.e.m. 17 februari 2019.

Smakelijk!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!