Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis gepersonaliseerde Merci-cover

06/05/2020 Gratis Producten
Merci

Wil je iemand graag persoonlijk bedanken? Misschien wel je buurvrouw omdat ze in de zorgsector werkt en daarom in deze tijden een extra opsteker verdient? Of je mama, want het is toch ook bijna Moederdag?

Je kan dit doen met een doos Merci chocolaatjes, want met lekkere chocolade scoor je altijd. En wat nog leuker is, je kan er je persoonlijke toets aan geven met een gepersonaliseerde cover.

Kies de verpakkingsgrootte van jouw Merci doosje en voeg nog een mooie foto en leuke tekst toe. Et voilà, zeg maar merci tegen Merci voor deze mooie cover! Wedden dat de ontvanger er eens zo blij mee gaat zijn?


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!