Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis gepersonaliseerde postkaart via Dag Allemaal

Aanbieding afgelopen 07/04/2020 Gratis Diensten, Gratis Producten

In deze tijden is het niet alleen belangrijk om voldoende afstand te bewaren, maar ook om elkaar niet uit het oog te verliezen. Dag Allemaal wil jullie hier graag mee helpen.

Het weekblad biedt jou 2 manieren aan om warmte te verspreiden. Je kan je persoonlijke boodschap via een postkaart bezorgen of laten verschijnen in Dag Allemaal zelf. Aan jou de keuze.

Maak een leuke, originele en vooral gepersonaliseerde postkaart voor je ouders, grootouders, broer of zus, of wie dan ook en Dag Allemaal zorgt ervoor dat alle boodschappen verstuurd worden, volledig gratis.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!