Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis hulp van Levis Atelier bij ieder verfproject

01/04/2020 Gratis Diensten
levi verf

Ben je van plan om de muren van je woning, vakantiehuis of kantoren een likje verf te geven? Daar heb je tijdens deze lockdown zeker de tijd voor, maar de juiste kleuren en type verf kiezen is geen gemakkelijke opdracht!

Laat je daarom gratis bijstaan door de experts van Levis Atelier. Bij Levis kan je niet enkel terecht voor gratis advies, maar ook alle soorten verf, plus alle verfproducten zoals borstels.

Hulp nodig bij jouw verfproject? Vraag een gratis gesprek met een expert van Levis Atelier! Of je na het vrijblijvend gesprek ook een aankoop doet of niet, dat kies je helemaal zelf.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!