Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis hulp van Levis Atelier bij ieder verfproject

29/08/2018 Gratis Diensten
levis atelier gratis advies

Ben je van plan om de muren van je woning, vakantiehuis of kantoren een likje verf te geven? De juiste kleuren en type verf kiezen is geen sinecure!

Laat je nu gratis bijstaan door de experts van Levis Atelier. In de winkels kan je niet enkel langsgaan voor gratis advies, maar ook alle soorten verf vinden, plus alle verfproducten zoals borstels.

Kies welke Levis Atelier winkel voor jou het best bereikbaar is. Er zijn winkels over heel België. Nadien kies je welke datum voor jou past en vul je een aantal gegevens in. Of je na het vrijblijvend gesprek ook een aankoop doet of niet, dat kies je zelf.

Hulp nodig bij jouw verfproject? Vraag een gratis gesprek met een expert van Levis Atelier!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!