Haast je, de laatste week van deze leuke actie is ingegaan! Profiteer nog snel van tal van interessante voordelen bij Thomas Cook!

Boek voor 20 januari je vroegboek zomervakantie bij Thomas Cook en geniet als eerste van allerlei interessante voordelen, waaronder een gratis Ice Watch!

Maak je keuze uit een unisex model voor volwassenen of een kindermodel uit het Ice-Forever gamma. Deze Ice-Watch van 79 euro heb je in het wit, zwart, paars of blauw. Aan jou de keuze!

Naast dit prachtige geschenk is ook de vroegboekkorting die tot 200 euro kan oplopen zeker de moeite waard. Hoe vroeger je boekt, hoe hoger je vroegboekkorting!

In tegenstelling tot veel maatschappijen die maaltijden tijdens de vlucht afschaffen of hier een aardig bedrag voor aanrekenen, schenkt Thomas Cook je een gratis maaltijd in het vliegtuig.

Raak je de tel al kwijt? Dan doen we er nog een schepje bovenop, want ook de omruilgarantie én de prijsgarantie én de annuleringsverzekering maken eveneens deel uit van dit immens voordelenpakket!

Waar wacht je nog op? Begin al maar te zoeken naar je favoriete hotel én vergeet vooral niet tijdig te boeken om van al deze extra's te profiteren!