Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis infosessies loopbaanbegeleiding GrowCoaching

12/09/2018 Gratis Diensten
infosessies growcoaching

Gelukkig zijn, daar hoort graag naar je werk gaan bij. Overweeg jij om te veranderen van job en ben je benieuwd wat een professionele loopbaancoach voor jou kan betekenen?

GrowCoaching organiseert gratis infosessies over loopbaanbegeleiding. Zo kom je te weten wat het inhoudt, hoe het werkt en of het iets voor jou is!

GrowCoaching is een erkend loopbaancentrum. Dat wil zeggen dat je terugbetaald kan worden via loopbaancheques van de VDAB.

Meer weten? Mis de gratis sessies dan niet. Je kan ernaartoe op volgende data: 15, 22 en 29 september. Je inschrijven doe je door een mailtje te sturen.

Benieuwd? Schrijf je in voor de gratis infosessies en ontdek hoe het in z’n werk gaat!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!