Buiten mag de zon dan wel schijnen, bij Groupactie regent het momenteel gratis iPhone-aanbiedingen. Zo heb je momenteel de keuze uit maar liefst vier gadgets voor je iPhone.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een handige oplader voor je iPhone/iPad/iPod. En wat voor een! Een oplader met een lengte van 2 meter mét daarbij nog de keuze uit een netstroom- of autoadapter. En dit geheel gratis!

Of ga voor een gratis lederen flip case voor je iPhone 4(s), je iPhone 5 of eventueel je Samsung Galaxy S3. Deze elegante hoesjes, beschikbaar in het wit, roos, rood of zwart, beschermen je toestel tegen krassen of andere beschadigingen.

Je kan ook kiezen voor een hippere uitvoering in luipaardmotief. Bij deze bling bling telefoonhoesjes heb je de keuze uit 8 verschillende kleuren.

De vierde aanbieding is op echt op het lijf van de vrouwen geschreven! Pimp je iPhone met schitterende diamantjes, die je eenvoudig in de hoofdtelefoonaansluiting kan aanbrengen en je toestel zo ook beschermen tegen vuil en stof.

Al deze acties zijn, op de verzend- en administratiekosten na, volledig gratis! Voor de diamantjes betekent dit een besparing van 19 euro. Voor de drie overige aanbiedingen bespaar je zo maar eventjes 24,95 euro. De verzend- en administratiekosten variëren van product tot product, en schommelen hier tussen 3,95  en 5,95 euro.

Ook de andere aanbiedingen van Groupactie zijn zeker het bekijken waard. Je kan er ettelijke euro's mee besparen!