Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis jobbeurs van Jobat in Vlaams-Brabant

Aanbieding afgelopen 11/11/2018 Gratis Diensten
gratis jobbeurs

Zit jij al een tijdje thuis zonder werk of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk zoeken is niet eenvoudig, zeker niet als je niet zomaar de eerste de beste job wilt doen…

Ga naar de gratis jobbeurs in Leuven op 21 november en ontmoet een heleboel topbedrijven die nieuwe werknemers zoeken. Schrijf je eenvoudigweg in door je naam en e-mailadres in te vullen via onderstaande link.

Om efficiënt te kunnen solliciteren op de beurs doe je er goed aan om op voorhand je CV te uploaden op de website van Jobat. Wanneer je ingeschreven bent voor de beurs ontvang je een toegangsbewijs met een unieke code. Met die code kunnen werknemers op de beurs je CV meteen terugvinden.

Op zoek naar een nieuwe job? Schrijf je online in en ga naar de gratis jobbeurs!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!