Krijgen jouw bengels niet genoeg van Ketnet? Geen wonder! De zender barst van de leuke programma's.

Je kids zullen zich niet vervelen met de Ketnet App! Ze kunnen er eindeloos genieten van hun favoriete Ketnet-programma's, gaande van Ghost Rockers tot Karrewiet, D5R en nog veel meer.

Ook met de spelletjes, puzzels en quizzen zullen ze zich volop amuseren en kunnen ze zelfs de highscores van hun vriendjes verbreken. Uren speelplezier gegarandeerd!

Voor de allerkleinsten is er de Ketnet Jr. App waarmee ze de wereld op een leuke, veilige en leerrijke manier ontdekken.

Beide apps zijn beschikbaar voor Apple- en Android-smartphones en tablets. Bovendien zijn ze volledig gratis, eenvoudig te gebruiken en veilig. Je zal er dus geen advertenties in tegenkomen.

Apps bieden een leuke en vaak leerrijke omgeving voor jouw kinderen om de tijd te verdrijven. Benieuwd naar meer iOS- en Android-apps? Wij somden de leukste gratis iOS-apps voor kleuters of peuters op. Ook verzamelden we  de beste gratis Android-apps voor peuters of kleuters. Educatief, puur voor het plezier of avontuurlijk: de apps voor smartphones, tablets, iPhones en iPads hebben tegenwoordig heel wat te bieden voor jouw kids!