Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kinderboeken en kans op (voor)leesboeken

01/07/2020 Gratis Producten, Gratis Wedstrijden
kinderboeken

Kinderen spenderen tegenwoordig veel tijd achter een beeldscherm. Wil jij jouw zoon of dochter daarom stimuleren om af en toe een boekje te lezen? Verras hem of haar dan met een gratis kinderboekenpakket. Gratis leerrijke en kleurrijke kinderboeken zijn de perfecte bezigheid voor thuis.

Vraag nu jouw gratis pakket aan en maak kans op een jaar lang leesboekjes! Om je gratis pakket kinderboeken te ontvangen doe je eenvoudigweg mee aan het Nationaal Onderzoek. Je betaalt slechts de verzendkosten en de pret kan beginnen!

Bovendien maak je bij deelname aan het onderzoek direct kans op een jaar lang (voor)leesboekjes voor je kleinste(n). Probeer jij er deze zomer met je (klein)kinderen het beste van te maken?  Heel veel succes!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!