Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kofferdekzeil van tuinwinkel Horta

19/06/2020 Gratis Producten
horta

Hou jij de koffer van je auto graag netjes? Dan biedt een kofferdekzeil de perfecte oplossing. Zo vermijd je vuil in je koffer bij het vervoeren van bijvoorbeeld planten of dierenvoeding.

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Horta en krijg een gratis kofferdekzeil cadeau. Dit stevige zeil is perfect afwasbaar en kan je gemakkelijk met velcro aan de binnenkant van je koffer bevestigen.

Na inschrijving voor de nieuwsbrief krijg je een bevestigingsmail. Ruil deze in voor een gratis Horta kofferdekzeil zolang de voorraad strekt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • rene wouters schreef:

  ben reeds klant en ingeschreven bij horta zonhoven, graag kofferdekzeil reserveren aub

  • Chloe schreef:

   Beste,

   Als je op de link klikt zal je zien dat je eerst het online formulier dient in te vullen. Met de bevestigingsmail kan je nadien naar een Horta winkel. Hopelijk lukt dit voor je.

   Vriendelijke groeten van het gratis.be-team

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!