Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis live streamen met Twitch

29/07/2019 Gratis Diensten, Gratis Spelletjes, Technologie, Vrijetijdsbesteding
twitch livestream

Maak deel uit van de ‘live-streaming’ community, waar je live kan volgen hoe iemand jouw favoriete games speelt.

De laatste jaren is het livestreamen van verschillende content en video’s een heuse hype geworden. Vooral het uitzenden van realtime game video’s wordt door het online publiek gewaardeerd.
Je kan live meekijken naar het spelen van games, volgen wat er gebeurd op bepaalde events en in contact komen met anderen via de chat.

Als liefhebber van games kan je de gratis software Twitch echt niet missen in je leven.
Twitch.tv is een razend populair video platform dat focust op het streamen van de beste video games. Bovenop games zenden ze ook sportwedstrijden, muziekevenementen en goede doel acties uit. Kortom voor ieder wat wils.

Hadden we al gezegd dat bijna alle video’s gewoon gratis zijn? Alle live streams die je maar wil, kunnen kosteloos bekeken worden!
Is dit nog niet voldoende voor zo een stream gek als jij en wil je graag dat tikkeltje meer? Dan kan je kiezen voor Twitch Prime. Twitch Prime geeft je ongelimiteerde toegang tot onbeperkt streamen van films en series, gratis games en in-game prijzen. Je kan gebruik maken van een gratis 7-daagse proefperiode om te kijken of het je bevalt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!