Maak deel uit van de ‘live-streaming’ community, waar je live kan volgen hoe iemand jouw favoriete games speelt.

De laatste jaren is het livestreamen van verschillende content en video's een heuse hype geworden. Vooral het uitzenden van realtime game video's wordt door het online publiek gewaardeerd.
Je kan live meekijken naar het spelen van games, volgen wat er gebeurd op bepaalde events en in contact komen met anderen via de chat.

Als liefhebber van games kan je de gratis software Twitch echt niet missen in je leven.
Twitch.tv is een razend populair video platform dat focust op het streamen van de beste video games. Bovenop games zenden ze ook sportwedstrijden, muziekevenementen en goede doel acties uit. Kortom voor ieder wat wils.

Hadden we al gezegd dat bijna alle video's gewoon gratis zijn? Alle live streams die je maar wil, kunnen kosteloos bekeken worden!
Is dit nog niet voldoende voor zo een stream gek als jij en wil je graag dat tikkeltje meer? Dan kan je kiezen voor Twitch Prime. Twitch Prime geeft je ongelimiteerde toegang tot onbeperkt streamen van films en series, gratis games en in-game prijzen. Je kan gebruik maken van een gratis 7-daagse proefperiode om te kijken of het je bevalt!