Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis maatschepje of wasbol

Aanbieding afgelopen 18/04/2020 Gratis Producten
Wasbol

Zit je aan de wasmachine soms ook te knoeien met het vloeibaar wasmiddel? Dan moet je zeker de handige maatschepjes of wasbollen van Unilever eens proberen!

Het maatschepje is een ideaal hulpmiddel om het waspoeder of vloeibaar wasmiddel in de doseerlade te gieten. Met de wasbol kan je het wasproduct dan weer in de trommel plaatsen.

En je hebt geluk, want tijdelijk kan je er één naar keuze gratis aanvragen. Je hebt 3 opties: een wasbol tot en met 52 ml, een maatschepje tot en met 120 ml of een maatschep tot en met 160 ml.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!