Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis magazines van Uitgeverij Averbode

11/05/2020 Gratis Magazines, Gratis Producten
Zonnekind

Lang niet iedereen zal binnenkort terug naar school mogen. In de meeste gevallen zullen enkel het 1ste, 2de en 6de leerjaar weer stelselmatig opstarten vanaf 18 mei.

Maar ook de thuisblijvers kunnen we interessant lees- en leermateriaal aanbieden. Zo kan je de leerrijke boekjes van Uitgeverij Averbode gratis uitproberen.

Afhankelijk van het studiejaar van je kind kan je kiezen voor een gratis magazine van Zonneland (5de en 6de leerjaar), Zonnestraal (3de en 4de leerjaar), Zonnekind (1ste en 2de leerjaar) of Doremi (voor de kleuters).


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!