Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis meditatie- en ademhalingsoefeningen

28/02/2019 Gratis Diensten, Vrijetijdsbesteding
gratis mindfulness oefeningen

Wil jij graag minder stressen en meer genieten? Heb je het gevoel dat je productiever en gelukkiger in het leven zou kunnen staan? Mindfulness zou je hier wel eens mee op weg kunnen helpen.

BalanSanté laat je kennismaken met mindfulness door gratis meditatie- en ademhalingsoefeningen aan te bieden. Bekijk de website om helemaal tot het nu te komen.

Beluister de geluidsfragmenten en volg de instructies om de mindfulness oefeningen onder de knie te krijgen. Op de website vind je meer informatie terug over mindfulness en meditatielessen.

Kom helemaal tot jezelf dankzij de gratis mindfulness ademhalingsoefeningen! 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!