Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis naaipakket voor mondmaskers bij Colruyt

13/05/2020 Gratis Diensten, Gratis Producten
Mondmaskers

Het einde van de lock-down is in zicht, daarin spelen mondmaskers een grote rol. Jammer genoeg zijn er door de grote vraag een heleboel maskers te kort. Daar kan jij bij helpen, met de steun van Colruyt! Bij de winkelketen kan je een gratis naaipakket bestellen.

Hoe werkt het? Je bestelt een pakket waar genoeg materiaal inzit om dertig maskers te maken. Van die dertig maskers stuur je er 25 terug op, die worden verdeeld onder organisaties die er een hoge nood aan hebben. Denk maar aan scholen en woonzorgcentra, de overige maskers mag je helemaal gratis voor jezelf houden.

Bestel nu je pakket en bescherm jezelf en je gezin met mondmaskers.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!