Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis nacht- en pendelbussen voor carnaval

Aanbieding afgelopen 04/03/2019 Gratis Diensten
Gratis pendel- en nachtbussen Carnaval

Het is weer bijna zover! Carnaval staat voor de deur, en waar vier je dat beter dan in de carnavalsstad Aalst? Maar als je de stoet niet wilt missen, kies je er best voor om met het openbaar vervoer te gaan.

Als je toch met de auto komt, parkeer deze dan gratis aan de rand van de stad. Van daaruit mag je met de gratis pendelbussen naar en van het centrum.

En ben je van plan te feesten tot in de vroege uurtjes? Ook dan kan je rekenen op bussen van De Lijn! Er worden gratis nachtbussen ingezet op 3, 4 en 5 maart.

Geniet van carnaval met de gratis nacht- en pendelbussen van De Lijn!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!