Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis lessen fotografie van Nikon

Aanbieding afgelopen 03/04/2020 Gratis Diensten
Nikon fotografie

Ben jij diegene die op vakantie of tijdens familiefeestjes altijd met het fototoestel rondloopt, maar schort er af en toe nog iets aan de foto’s? Of ben je een beginnende fotograaf?

Volg dan zeker 1 van de gratis fotografielessen van Nikon. Ze bieden 10 lessen volledig gratis aan die je in je kot eenvoudig kan volgen in de vorm van online videolessen.

Zo leer je hoe je zo spontaan mogelijk portretten van kinderen of dieren kan maken, kom je alles te weten over macrofotografie en krijg je handige tips om landschappen perfect vast te leggen. De prijzen variëren van € 10 tot € 45 per les, maar jij kan ze heel de maand april gratis volgen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!