Gratis op je verjaardag

Ben je vandaag of binnenkort jarig? Hoera! Alle aandacht gaat dan naar jou! Je krijgt vast en zeker een hoop leuke cadeaus en kaartjes. Maar wist je dat er ook heel wat parken en winkels je met plezier in de watten leggen op deze speciale dag? Zo kan je gratis binnen in allerlei themaparken en kan je gratis cadeaus krijgen in bepaalde winkels. Fantastisch want nu heb je meteen een paar leuke activiteiten in het vooruitzicht om je verjaardag dit keer extra leuk te maken!

Of ben je zelf niet de gelukkige en moet je nog een cadeau kopen voor een vriend, vriendin of familielid? Heb je geen inspiratie? Samen op uitstap gaan is toch altijd een leuk idee, niet? Vooral als het helemaal gratis is voor de persoon in kwestie! Stop met rondzoeken en stel voor om er samen op uit te trekken. Want samen leuke dingen doen is zoveel leuker dan een cadeau geven!

Wat zijn de leukste gratis activiteiten op je verjaardag?

Kinepolis cinematicket

Filmfanaat? Naar de cinema gaan met vrienden of familie is altijd leuk! En op je verjaardag kan je gratis naar de film. Het enige wat je moet doen is online een account aanmaken. Let er zeker op dat je profiel voor minstens 80% ingevuld is en dat je ingeschreven bent op de nieuwsbrief. Alleen dan kan je een gratis filmticket van Kinepolis krijgen. Een paar dagen voor de dag waarop je verjaart krijg je een unieke barcode toegestuurd. Dit gebeurt altijd via mail. Die code kan je dan op de dag van je verjaardag in de cinema zelf inruilen voor een gratis filmticket. Je vrienden of familie zullen natuurlijk wel moeten betalen.

Plopsaland De PanneBobbejaanland gratis op je verjaardag

Verras je kleine schat dit jaar met een fantastisch verjaardagscadeau: een bezoek aan Plopsaland De Panne! Ga met zijn allen rondvliegen in de ballonnen van de attractie Balloon Race, ronddraaien op de carrousel of met water spelen rond de 'lekkende' Emmer. Op vertoon van een officieel identiteitsbewijs of geboorteakte kan je kind helemaal gratis binnen. Opgelet: dit geldt enkel voor kinderen tot de leeftijd van 11 jaar.

Zoo van Antwerpen

Een verjaardagsfeestje in de Zoo van Antwerpen is de droom van elk kind! Op zijn verjaardag kan je kind gratis binnen. Ook een uur begeleiding, samen met alle vriendjes, is helemaal gratis. De andere kinderen en de volwassenen die willen meegaan betalen wel voor een normaal toegangsticket. Elk kind krijgt bovendien 2 pannenkoeken en een drankje. Ga dit jaar vieren met alle dieren in de Zoo van Antwerpen en maak er een onvergetelijke dag van!

Cadeau van Dreamland

Dreamland wilt je kleinste verwennen met een gratis cadeau op de leukste dag van het jaar. Ga op de dag van zijn verjaardag naar Dreamland en druk op de verjaardagsbel. Vervolgens kan je een Dreamland-geschenkje uitkiezen, helemaal gratis op deze speciale dag!

Bobbejaanland

Zin om op je verjaardag met de familie of vrienden naar het leukste pretpark van het land te gaan? Spannende achtbanen, waterattracties of een ritje op de pony? In Bobbejaanland valt er voor jong en oud wel iets leuks te beleven! Op deze dag is de toegang voor de jarige helemaal gratis. Het gezelschap betaalt natuurlijk wel de normale prijs.

Wellness Souks en Sauna

Ga lekker ontspannen op je verjaardag en ga voor een bezoekje aan de thermen. Je kan uitzonderlijk helemaal gratis binnen bij Souks en Sauna, in Meerbeke. En je krijgt ook nog een gratis glaasje cava. Je vrienden betalen bovendien maar € 15. Verder kan het hele gezelschap profiteren van € 10 korting op alle verzorgingen. Het enige wat je moet doen is je minstens twee weken op voorhand inschrijven op de nieuwsbrief van Souks en Sauna. Een week voor de feestelijke dag krijg je dan een coupon toegestuurd waarmee je gratis binnen kan.

Walibi Holland

Je kan gratis naar Walibi Holland. Dit pretpark bevindt zich in Noord-Nederland. Omwille van de afstand is het aan te raden om er meteen een weekendje van te maken. Om gratis binnen te kunnen moet je enkel je identiteitskaart tonen om te bewijzen dat je op die dag effectief jarig bent. 3 vrienden kunnen bovendien profiteren van kortingen tot € 6,50, afhankelijk van het seizoen. Let op: de actie is niet geldig op Halloween Fright Nights dagen.