Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis opleiding om te leren coderen

16/08/2018 Gratis Diensten
gratis lessen coderen

Wilde jij altijd al programmeur worden of wil je gewoon wat bijleren? Lessen nemen kost meestal handenvol geld…

Bij BeCode betaal je echter helemaal niets, de lessen coderen zijn helemaal gratis! Na Brussel en Charleroi opent de school in oktober ook een campus in Genk.

De vraag naar ICT-specialisten groeit elke dag. Iemand met een bijkomende opleiding webdesign, coderen of een andere informaticaskill heeft dan ook meer kansen op de arbeidsmarkt.

De opleiding is toegankelijk voor iedereen, zowel jong als oud. Iedereen kan zich inschrijven, er zijn geen diplomavereisten.

Je kan je online ischrijven. Hiervoor moet je een kleine test doen, waarmee gepolst wordt of deze opleiding iets voor jou is. Succes!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!