Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Oxfam chocoladereep op 12 oktober 2019

Aanbieding afgelopen 03/09/2019 Gratis eten, Gratis Producten
Gratis chocolade Oxfam

Chocolade is lekker en gezond. Een reep zit boordevol antioxidanten, is goed voor de huid, rijk aan mineralen en vermindert de kans op hart en vaatziekten.

Reden des te meer om je gratis chocoladereep op te halen op 12 oktober 2019 bij een Oxfam Wereldwinkel. Het enige wat je dient te doen is naar de winkel gaan met een lege chocolade verpakking van eender welk merk, waarna je een gratis tablet Oxfam chocolade krijgt.

Je kan bijkomend een gratis postkaart sturen naar de Belgische chocolade sector om hen te herinneren aan hun machtspositie. Met de Bite to Fight reep ga je mee de strijd aan voor een (h)eerlijke chocoladesector.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!