Krijg jij ook niet genoeg van het populaire spel Pokémon Go? Hieronder kom je te weten hoe je gratis PokéCoins kan verzamelen.

PokéCoins zijn gouden munten waarmee je Pokéballen, drankjes en Revives kan kopen. Deze munten zijn dus heel belangrijk in het spel. Het spel geeft je zelf hier en daar enkele Coins, maar wil je hiermee vooral aansporen om er meer van te kopen. Natuurlijk is het niet leuk om telkens te moeten betalen. Daarom volgen hieronder een paar tips om Coins te verzamelen zonder dat je diep in je portemonnee moet tasten.

Met de Gym PokéCoins verzamelen

De gemakkelijkste manier om enkele Coins per dag te verdienen, zijn de Gyms. Gyms kan je verkrijgen door Gyms van een ander vijandelijk team te verslaan. Wanneer je eenmaal een Gym hebt, is het nuttig om een goede Pokémon als verdediger in te zetten. Elke 21 uur brengt een Gym die je bezit 10 PokéCoins op. Met tot tien Gyms die je kunt verdedigen, zijn dat tot 100 PokéCoins per dag en dat is natuurlijk wel de moeite! Dit betekent namelijk twintig Pokéballen die je er zo eenvoudig bijkrijgt.

PokéStops bieden PokéCoins

Het is heel nuttig om PokéStops te plunderen, deze leveren je namelijk Pokéballen, Potions en andere waardevolle dingen op, en dat elke tien tot vijftien minuten. PokéStops leveren ook PokéCoins op, maar niet echt veel. Het kan wel helpen om je op zeldzame Pokéballen of voorwerpen te focussen, in plaats van een paar magere Coins op te halen. Ook krijg je enkele Coins en wanneer je een goede route hebt om meerdere Stops te bezoeken. Op die manier kan het dus wel de moeite waard zijn.

Doe mee aan de wedstrijd

Via onderstaande wedstrijd kan je voor 85 euro aan PokéCoins winnen. Waag dus zeker je kans!

Met deze tips in het achterhoofd, hoef je je dus zeker niet blauw te betalen en kan je toch snel PokéCoins verzamelen. Veel succes!