Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis proefrit met de nieuwe Seat Leon SC

Aanbieding afgelopen 21/06/2013 Gratis Diensten

seatleonscBen je op zoek naar een nieuwe wagen of wil je met het oog op de toekomst eens een ander automerk/model uittesten? Dat kan! De nieuwe Seat Leon SC staat klaar om gratis met jou een ritje te maken bij je erkend Seat-concessiehouder.

De Seat Leon SC is de enige wagen in zijn segment met full-ledkoplampen, die meteen feller, helderder en zuiniger werken dan de traditionele gloeilampen. De leddaglichten zorgen bovendien ook voor meer veiligheid, want zowel voor jou als de andere weggebruikers wordt de zichtbaarheid verhoogd.

Deze sportieve 3-deurs wagen heeft daarnaast een zeer wendbaar chassis, een elektronisch panoramisch schuifdak en een verlaagde CO2-uitstoot. Want, hoewel het een krachtige en dynamische wagen is, zorgen het lichtgewicht design, de verbeterde motoren en de uitstekende aerodynamische eigenschappen voor een lagere CO2-uitstoot.

De nieuwe Seat Leon SC is verkrijgbaar vanaf 15490 euro en dit met maar liefst 5 jaar garantie! Waarop nog wachten? Test hem nu gratis uit en laat je overtuigen!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!