Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis professionele fotoboek software bij CEWE

02/08/2019 Gratis Software, Technologie, Vrijetijdsbesteding
Gratis fotoboek software bij Cewe

Wat als je dat fotoalbum van op je computer, nu eens in een charmant fotoboek giet?

Je geeft jezelf een tastbare herinnering die je met iedereen kan delen. Het is leuk om te doen en je hoeft je geen zorgen te maken als je computer crasht, want je fotoboek kun je niet zomaar verliezen.

Bij CEWE kun je de leukste fotoboeken en fotocadeaus maken. Ze bieden een gratis ontwerpsoftware aan die je tal van mogelijkheden geeft om een prachtig en origineel fotoboek te ontwerpen.
Deze gratis software is geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt foto’s bewerken, hebt onbeperkt toegang tot lettertypes, achtergronden, kaders, video’s en nog zoveel meer!

Ontdek zelf de talloze mogelijkheden en download de gratis software van CEWE, om jouw eigen fotoboek samen te stellen met je prachtige vakantiekiekjes.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen