Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis psychologische hulp voor jongeren in Antwerpen

21/10/2019 Gratis Diensten
depressie

Maar liefst 20% van de jongeren heeft ooit last van depressieve gevoelens. Deze cijfers zijn ronduit alarmerend en daar wil het Tejo-huis in Antwerpen verandering in brengen.

Dit therapeutencentrum richt zich uitsluitend op jongeren tussen 10 en 20 jaar die nood hebben aan mentale ondersteuning. Met of zonder afspraak? Alles is mogelijk. Zolang jouw kind er zich maar goed bij voelt.

Bovendien is deze dienst volledig gratis. Aarzel dus niet en neem snel nog contact op met Tejo. De weg naar boven begint vandaag nog.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!