Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis registratie en prijzen bij De Meedenkers

13/06/2020 Gratis Diensten, Gratis Wedstrijden

Sociale media, internet, tv en nieuwe apps, wil je er alles over weten en tegelijkertijd jouw mening delen? Schrijf je dan nu gratis in bij De Meedenkers en bouw mee aan de toekomst van de multimedia!

Hoe kan je lid worden? Simpel. Vul gewoon het formulier in en maak zo je gratis account aan. Je moet daarbij aangeven bij welk bedrijf jij klant bent en in welke sector jij werkt. Vanaf je lid bent kan je meedoen aan leuke uitdagingen en opdrachtjes en tal van prijzen winnen!

De plaatsen zijn beperkt. Wacht dus niet te lang met registreren. Zin om leuke prijzen te winnen terwijl je van alles bijleert? Twijfel dan niet en schrijf je in!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!