Zo, je bent fan van Rummikub, maar je vrienden/familie willen niet meedoen? Online Rummikub spelen is dan een uitstekende oplossing! Tegenwoordig bestaan er heel wat gratis websites en apps voor Rummikub!
Rummikub spel
Gratis Rummikub spelen online


Samen spelen

Gezelschapsspelletjes zijn oh zo leuk, maar je moet er praktisch altijd met twee, drie of zelfs vier personen voor zijn...

Wat dacht je van een gratis spelletje Rummikub? Het spel is digitaal, dus we delen het met jou!
Ken je Rummikub nog?

Bij dit spel moet je zo snel mogelijk al je blokken wegspelen, door ze aan te leggen bij een bestaande combinatie die al op tafel ligt, of een nieuwe combinatie te maken.

Een combinatie bestaat uit minstens drie opeenvolgende nummers van eenzelfde kleur, of minstens drie gelijke nummers in een verschillende kleur. En dan is er natuurlijk nog de Joker, die je overal kwijt kan.
Speel gratis mobiel Rummikub

Dit populaire spelletje kan je nu gratis online spelen. Probeer het gratis uit!

rummikubRummikub iOS

Het originele Rummikub-spel is er nu met een gratis versie voor iPhone en iPad. Je kan één van de populairste familiespellen nu gewoon op je smartphone of tablet spelen! Kies dus zelf waar en wanneer je deze spannende game wilt spelen. Je hoeft de app enkel in de App Store te downloaden om deze mobiel te kunnen spelen.  

Rummikub Android

Door de combinatie van tactisch denken, geluk hebben en een gespannen competitie behoort Rummikub tot één van de meest succesvolle games van de afgelopen 70 jaar. Nu ook volledig gratis op je Android toestellen. Download de gratis app in de Google Play als je Rummikub altijd en overal te spelen op je Android tablet of smartphone.

rummikub jrRummikub Jr. iOS

Rummikub Junior is een uniek, uitdagende educatief spel dat gebaseerd is op het originele familiespel Rummikub. Door het spelen van dit spel zullen kinderen cognitieve vaardigheden ontwikkelen. Dit gebeurt doordat kinderen getallen en kleuren zullen moeten identificeren, groepen vormen en oplossen, sets van opeenvolgende getallen bouwen en logisch moeten redeneren. Rummikub Jr. is gratis verkrijgbaar en beschikbaar voor iOS-apparaten zoals iPhones en iPads.

Rummikub Jr. Android

Met Rummikub Junior zullen je kinderen al spelenderwijs cognitieve vaardigheden aanleren. Dit populaire familiespel is zo gemaakt dat ze kleuren en getallen zullen moeten identificeren, sets van opeenvolgende getallen bouwen, leren logisch redeneren en nog veel meer. Deze app kan je gratis downloaden in de Google Play Store. Dit educatief spel kan mobiel gespeeld worden op Android toestellen.