Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Serax grillpan en -15% op je Knack abonnement

12/04/2020 Gratis Magazines, Gratis Producten
Grillpan Knack

We kunnen tijdens deze lock-down wel wat afleiding gebruiken. Series en films zijn we intussen al wat beu gezien, het is dus tijd voor iets anders: tijdschriften. En welk tijdschrift heeft er nu interessantere en actuelere content dan Knack? 

Het tijdschrift staat vol boeiende artikels, opiniestukken en reportages. Als dat nog niet genoeg is, krijg je nu ook nog eens –15% korting op je abonnement. Nog niet overtuigd? Je krijgt ook nog een gratis Serax grillpan t.w.v. € 103 van top chef Sergio Herman cadeau!

Start nu je Knack abonnement, ontvang je cadeau en beleef immens veel leesplezier!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!