Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Smartwatch voor iOS en Android bij Test Aankoop

Aanbieding afgelopen 10/10/2019 Geld besparen, Gratis bij aankoop, Gratis Diensten, Gratis Producten
smartwatch test aankoop

In deze consumptiemaatschappij moet je als consument vaak op je hoede zijn. Bij Test Aankoop ben je in veilige handen. Zo kan je rekenen op de hulp van een team van 50 advocaten. Denk aan een probleem met een webwinkel of een schadegeval.

Bovenop deze veiligheid schenkt Test-aankoop jou momenteel een proefabonnement met gratis smartwatch voor slechts € 2 voor 2 maanden. Na deze 2 maanden beslis je zelf of je klant wil blijven of niet.

Bovendien krijg je 2 maanden gratis toegang tot het digitale archief met alle vorige magazines en productvergelijkingen, een schat aan informatie.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!