Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis staaltje én magazine Flamigel

Aanbieding afgelopen 07/06/2020 Gratis Producten, Gratis Staaltjes
flamigel

Flamigel is de nummer 1 op het vlak van de verzorging van brand- en schaafwonden. De gel creëert een vochtige wondomgeving waardoor de wond tot 40% sneller geneest zonder korst.

Probeer Flamigel nu zelf gratis uit! Je kan een gratis magazine én bijhorend gratis staaltje van het product aanvragen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gegevens invullen. In het magazine staan heel wat tips over de aangewezen wondverzorging én een nuttige poster.

Vul ook Flami in bij de naam van de mascotte! Het levert je misschien nog een mooie prijs op in de vorm van een handig rugzakje gevuld met allerlei EHBO-benodigdheden waaronder ook Flamigel en een wondreiniger Flamirins.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!