Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Sudoku spelen bij het Nieuwsblad

01/06/2020 Gratis Diensten, Gratis Spelletjes
Sudoku Nieuwsblad

Tijdens deze lock-down kunnen we wel wat afleiding gebruiken. Nu we bijna alle films en series hebben gezien, meer gewandeld hebben dan ooit tevoren en een nieuwe hobby hebben geleerd is afleiding nog moeilijk te vinden: wij hebben dé oplossing!

Elke dag kan je gratis spelletjes spelen bij het nieuwsblad, daarbij hoort ook: Sudoku! Het heerlijk en makkelijk spel van Chinese oorsprong is en echte breinbreker! Het vormt dus ook een toffe bezigheid tijdens deze stressvolle dagen! Er zijn ook tal van andere spelletjes beschikbaar zoals bijvoorbeeld woordzoekers en kruiswoordraadsels.

Waar wacht je nog op? Begin nu met je favoriete denkspel!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!