Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Swarovski halsketting

Aanbieding afgelopen 21/04/2013 Gratis Producten

swarovskihalskettingEen mooi cadeau hoeft niet altijd veel geld te kosten. Soms kan het zelfs gratis zijn!

Met moederdag in aantocht is een gratis Swarovski halsketting ter waarde van 49,95 euro toch echt wel een uitgelezen cadeau voor je (schoon)moeder!

Sites als Groupon en Outspot klinken jou bekend in de oren, maar de Nederlandse site Groupactie zegt jou (nog) niets? Tijd om hier verandering in te brengen!

Dagelijks publiceren ze nieuwe interessante aanbiedingen, die je ofwel volledig gratis kan aanschaffen ofwel tegen sterk verminderde prijzen.

Zo betaal je ook voor deze Swarovski halsketting niets, buiten de 4,95 euro aan verzendkosten. Een topaanbieding dus, zeker met moederdag in het verschiet! Bovendien heb je de keuze uit zes verschillende kleuren.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (1)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!