Ga je dagelijks naar de dagbladhandelaar voor de krant? Het kan ook gemakkelijker! Neem nu een abonnement op Het Laatste Nieuws en je ontvangt je krant nog voor het ontwaken in je brievenbus!

En tijdelijk kan je van zeer twee interessante aanbiedingen profiteren! Ofwel lees je Het Laatste Nieuws spotgoedkoop zonder cadeau, ofwel betaal je maandelijks iets meer en krijg je er een mooi cadeau bovenop.

En dat mooi cadeau is een smartphone of een tablet, meer bepaald een Samsung Galaxy S3 Mini of een Samsung Galaxy Tab 4. Een van deze cadeaus is gewoon van jou als je een abonnement van 24 maanden op Het Laatste Nieuws neemt voor de prijs van 26,95 euro per maand.

Heb je al een smartphone of tablet of spreekt dit jou gewoon niet aan, maar heb je wel oren naar een goedkoop abonnement op Het Laatste Nieuws? Teken dan in op een spotgoedkoop abonnement en betaal maandelijks slechts 19,95 euro wat neerkomt op nog geen euro per dag!

Als abonnee lees je de krant elke dag op papier en digitaal waar en wanneer u maar wil via uw pc, laptop, tablet en smartphone. Het Laatste Nieuws brengt u nieuws heet van de naald en is met 1 miljoen lezers niet voor niets dé grootste krant van het land!

Ook kwaliteitskrant De Morgen heeft een gelijkaardige actie. Voor 19,95 euro per maand ontvang je De Morgen in het weekend op papier en lees je het dagblad op weekdagen digitaal. Daarbovenop krijg je nog een Samsung Galaxy Tab 3.

Voor 29,95 euro per maand ontvang je evenzeer de Samsung Galaxy Tab 3 én ontvang je de krant dagelijks in de brievenbus!