Ben je nog altijd op zoek naar een geschikt cadeau voor je ouders, je neef of je oma en opa? Dan zou ik er toch maar stilletjes werk van beginnen maken!

Wij helpen je alvast op weg met een cadeau dat altijd aanslaat: een Vivabox! Leuk is bovendien dat je met een Vivabox een dubbel cadeau geeft: een geschenk waar je onmiddellijk kan van genieten zoals een schoonheidsproduct, een paar flesjes wijn, een cd,...

En daarnaast zit er een cadeaubon in verstopt die je achteraf kan inruilen voor een weekendje hotel en/of wellness, wijn, parfum, concerttickets, een abonnement op een tijdschrift en ga zo maar door.

Tot en met 12 december profiteer je bovendien van gratis verzending van je aankoop bij Vivabox! Waar wacht je nog op? Ah ja, op de uitleg van MyVivabox natuurlijk!

Nieuw bij Vivabox is dus MyVivabox waarmee je een gepersonaliseerde, stijlvolle doos kan maken om je eigenlijke Vivabox in te verstoppen. Zo heb je een leuk cadeau in een originele verpakking.

En voor die originele verpakking betaal je tot het einde van het jaar slechts 4,95 euro in plaats van 9,95 euro. Nog een mooie korting van 5 euro bovenop de gratis verzending. Wat kan cadeautjes kopen toch leuk zijn...