Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

In welke restaurants krijg je gratis water?

25/03/2019 Gratis Producten
gratis water in deze restaurants

Jammer genoeg zijn er nog niet erg veel restaurants in België waar je gratis kraantjeswater kan krijgen, terwijl het beter is voor je portemonnee en voor het milieu.

Vind je het ook zonde om te moeten betalen voor water op restaurant? Kijk dan eens op de interactieve kaart om te ontdekken waar ze wél al gratis water geven in België.

De Facebookgroep “Free Tap Water in Belgian Restaurants” maakte deze kaart om andere Belgische restaurants aan te zetten om vaker gratis kraantjeswater aan te bieden aan hun klanten. Ook jij kan helpen door nieuwe adresjes die gratis kraantjeswater aanbieden via de Facebookpagina door te geven.

Wil jij weten in welke restaurants je gratis water kan krijgen? Bekijk dan snel de kaart!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!