Ga je dagelijks naar de dagbladhandelaar voor de krant? Het kan ook gemakkelijker! Neem nu een abonnement op Het Laatste Nieuws en je ontvangt je krant nog voor het ontwaken in je brievenbus!

En tijdelijk kan je van zeer twee interessante aanbiedingen profiteren! Ofwel lees je Het Laatste Nieuws spotgoedkoop zonder cadeau, ofwel betaal je maandelijks iets meer en krijg je er een mooi cadeau bovenop.

En dat mooi cadeau is een gratis kraslot van Win for Life, en dit gedurende 52 of 104 weken afhankelijk van het abonnement dat je neemt. Bij een jaarabonnement mag je 52 weken lang gratis krassen, terwijl een abonnement van 2 jaar je dubbel zoveel krasplezier oplevert!

Voor dit abonnement inclusief mooi geschenk betaal je slechts 24,95 euro per maand! Spreken de krasloten jou niet aan, maar heb je wel oren naar een goedkoop abonnement op Het Laatste Nieuws? Teken dan in op een spotgoedkoop abonnement en betaal maandelijks slechts 19,95 euro wat neerkomt op nog geen euro per dag!

Als abonnee lees je de krant elke dag op papier en digitaal waar en wanneer u maar wil via uw pc, laptop, tablet en smartphone. Het Laatste Nieuws brengt u nieuws heet van de naald en is met 1 miljoen lezers niet voor niets dé grootste krant van het land!

Ook kwaliteitskrant De Morgen heeft een leuke actie voor ons in petto. Voor 19,95 euro per maand ontvang je De Morgen in het weekend op papier en lees je het dagblad op weekdagen digitaal. Daarbovenop krijg je nog 12 topboeken cadeau!

Voor 29,95 euro per maand ontvang je evenzeer de 12 boeken én ontvang je de krant dagelijks in de brievenbus!