Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis workshops voor werkzoekenden

29/08/2018 Gratis Diensten
gratis workshops cosearching

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het ideale moment om met hernieuwde energie een nieuwe job te zoeken!

Co-searching is een vzw voor én door werkzoekenden. De komende weken organiseren ze een aantal sessies om je te helpen het hele proces van solliciteren en werk zoeken te vergemakkelijken.

Welke workshops kan je bijwonen?

  • Bereid je voor op je sollicitatie (29/08, Deurne): deze workshop is bedoeld om je te helpen bij het opmaken van je CV en motivatiebrief. Bovendien krijg je er tips voor de voorbereiding van sollicitatiegesprekken.
  • Kickstart je zoektocht! (4/09 en 6/09, Gent): in de eerste sessie krijg tips en tricks om je CV te verbeteren of op te maken. Tijdens de tweede sessie ligt de focus op de opmaak van een goede motivatiebrief.
  • Via interim naar een duurzame job (11/09, Aalst): hier krijg je een antwoord op al je vragen omtrent interimwerk. Bovendien kom je te weten hoe je meer kans kan maken om na tijdelijk werk vast in dienst genomen te worden.
  • Geen werk, wat nu? (13/09, Gent): in deze workshop leer je hoe je kan omgaan met frustraties en onzekerheden als werkzoekende.

Interesse? Iedereen is welkom. Gezien het aantal plaatsen beperkt is schrijf je je wel best vooraf in.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!