Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis zonnebril van Primark

Aanbieding afgelopen 02/05/2018 Gratis bij aankoop
Primark gratis zonnebril

Zomerkledij nodig? Dan moet je bij Primark zijn. Kleedjes, shorts, topjes, T-shirts, sandalen, …: je vindt het er allemaal aan de meest ongelofelijke prijzen!

Shop er nu voor een bedrag van minimaal € 30 en krijg een gratis zonnebril mee. De actie is geldig in eender welke Primark winkel, t.e.m. 4 juni 2018.

Het enige wat je moet doen is een klantenkaart aanvragen. Op die manier worden enkel de trouwe shoppers beloond. Bovendien kan je hiermee nadien profiteren van tal van extra kortingen en aanbiedingen.

Haast je dus naar je dichtsbijzijnde winkel en ontvang je gratis zonnebril!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen