Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis zonnehoedje van Urban Outfitters

Aanbieding afgelopen 05/07/2018 Gratis bij aankoop
urban outfitters gratis zonnehoedje

Vertrek je binnenkort op vakantie? Tijd om te shoppen! Leuke topjes, sandalen, jurken en rokjes, keuze genoeg bij Urban Outfitters!

Bij aankoop van kledij uit de zomercollectie t.w.v. minstens € 30 krijg je nu een gratis zonnehoedje cadeau. Ga snel shoppen in één van de leuke winkels van Urban Outfitters en vraag aan de kassa je gratis hoedje!

Urban Outfitters is een Amerikaanse winkelketen, die bekend staat voor zijn alternatieve stijl. In België zijn er twee winkels, in Antwerpen en in Brussel.

Opgelet, de actie loopt tot 16 juli, geen tijd te verliezen dus!

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!