Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis 100% Terugbetaald?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met 100% terugbetaald te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Always

Heb je last van een gevoelige blaas maar wil je als vrouw toch nog zo vrij mogelijk bewegen? Probeer dan eens de inlegkruisjes van Always Discreet.

Tot 1 augustus wordt je aankoop van een verpakking Always Discreet of Always Discreet Boutique bij Carrefour Market, Hyper of Planet volledig terugbetaald.

Je dient hiervoor wel de originele bon mee te sturen die je in de winkel terugvindt, en dit samen met je kassaticket. Let op, het is altijd mogelijk dat jouw lokale winkel de bon niet ter beschikking heeft.

Vittel

Bij warme temperaturen is het belangrijk dat je voldoende water drinkt. En dat treft, want Vittel betaalt tijdelijk je tweede aankoop van een 6-pack van 1,5 liter volledig terug!

Klik meteen door en vraag je cashbacklink via WhatsApp of SMS aan. Koop 2 packs van 6 flessen Vittel online of in jouw favoriete winkel aan.

Vervolledig tot slot je aanvraag en krijg het tweede pack terugbetaald op je bankrekening. De actie is beperkt tot de eerste 4.000 deelnemers met slechts één deelname per huishouden.

Arla Skyr 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 21/06/2020 100% Terugbetaald
Arla Skyr

Mag het eens wat anders zijn dan een klassieke boterham ’s morgens of een yoghurtje natuur? Start je dag eens op z’n IJslands! Hoe? Met de overheerlijke Arla Skyr yoghurt.

Deze yoghurt is van nature rijk aan eiwit, bevat 0% vet en is toch lekker romig van smaak. Wil je de Arla Skyr graag eens gratis uitproberen? Dat kan. Koop de yoghurt nu bij Delhaize en krijg je aankoopbedrag volledig terugbetaald.

De actie loopt tot 1 juli 2020. Voor de terugbetaling dien je enkel je gegevens in te vullen en een foto of scan van je kassaticket door te sturen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
pantene 3MM

Bij Kruidvat vallen er heel wat interessante acties te rapen. Zo krijg je onder meer een conditioner of masker van Pantene 3MM volledig terugbetaald.

De 3 Minute Miracle producten versterken je haar en beschermen tegen schade door stylen. Koop 1 product naar keuze voor 22 juni om deel te nemen aan deze actie.

Vul je gegevens in op de originele voucher en stuur tot slot ook je kassaticket mee waarop je je aankoop omcirkelt. Versturen moet binnen de 14 dagen na aankoop.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

aoste

Mag het eens wat anders zijn dan dat schijfje salami of hesp tussen je boterham? Of wil je graag een lekkere vleesvervanger tussen jouw broodje? Neem dan zeker eens een kijkje in het veggie-assortiment van Aoste!

Van groentespread tot vegetarische plakjes en een lekkere groenteburger? Aoste heeft het allemaal en wat nog beter is, jij krijgt 1 product naar keuze volledig terugbetaald.

Koop je product voor 15 juli, voeg een duidelijke foto van het kassaticket toe waarop je het aangekochte product en de aankoopdatum omcirkelt en valideer je aanvraag ten laatste op 9 augustus.

Head & shoulders

Heel wat 100% terugbetaald aanbiedingen bij de vleet bij Kruidvat deze week. Naast de deodorant en de Styling producten van Nivea wordt nu ook je aankoop van Head & Shoulders Suprême volledig terugbetaald.

Deze nieuwe shampoo met arganolie beschermt en verzorgt je hoofdhuid tot in de punten. Probeer het zelf gratis uit!

Je aankoop moet ten laatste op 21 juni gebeuren en vergeet de originele coupon niet mee te nemen aan de kassa.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Always Platinum

De nieuwe Always Platinum maandverbanden bieden meer bescherming dankzij de uiterst absorberende beschermrandjes die lekjes voorkomen. Wil jij deze nieuwe variant van Always gratis uitproberen?

Dat kan, tijdelijk wordt je aankoop bij een Carrefour winkel naar keuze 100% terugbetaald. Hoe? Simpel, koop een Always Platinum product voor 20 juni en verstuur het originele kassaticket samen met een begeleidend briefje met je gegevens op voor 28 juni.

Vergeet de originele bon niet mee te nemen uit de winkel. Deze heb je nodig om aanspraak te maken op de volledige terugbetaling van het product.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Materne Mocktail 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 08/06/2020 100% Terugbetaald
Mocktail

Haast en spoed is zelden goed, maar bij deze terugbetalingsactie van Materne Mocktail gaat deze uitdrukking toch niet op! Haast je naar de winkel en krijg het aankoopbedrag van 1 Materne Mocktail volledig terugbetaald.  Je hebt de keuze uit 4 lekkere mocktails: mojito, daiquiri, ginger ale of piña colada.

De actie loopt tot 15 juli maar is beperkt tot 1.250 deelnames en zal dus voortijdig stoppen. Op de site kan je opvolgen hoeveel deelnames er nog geregistreerd kunnen worden.

De terugbetaling kan je eenvoudig via de website van Promolife aanvragen. Vul je gegevens in, voeg een foto van je volledig aankoopbewijs toe en valideer je deelname. De terugbetaling ontvang je binnen een termijn van 8 weken.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Pepsi Max

Om de heropening van de horecazaken te vieren, betaalt PepsiCo de eerste 20.000 deelnemers 1 Pepsi Max van 20 cl terug.

Wat je moet voor de terugbetaling? Scan de QR code op bovenstaande foto of SMS “PEPSIMAIL-NL” naar 0460/213.580.

Surf vervolgens naar de website in de ontvangen link, zoek jouw favoriete Pepsi horeca outlet en upload tot slot een foto van jouw kassaticket én je Pepsi Max.

Haar

Rep je voor 16 juni naar Hyper Carrefour en koop er een actieproduct van Head & Shoulders of Pantene en krijg je aankoopbedrag volledig terugbetaald. De deelnemende producten zijn: Head & Shoulders Suprême shampoo of conditioner, een Head & Shoulders Men Ultra shampoo of 1 product Pantene 3MM Conditioner 200ml of Pantene Mask 300ml.

Voor deze actie heb je de originele bon nodig. Deze vind je bij het product zelf, bij een speciale stand of bij het onthaal van je Hyper Carrefour winkel.

Stuur samen met de bon ook nog je originele kassaticket en je gegevens op voor 30 juni en je zal binnen een termijn van 4 weken terugbetaald worden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gordon's

Een nieuwe week, dus ook nu krijg je opnieuw 4 producten volledig terugbetaald in bonuspunten bij Carrefour Hyper en Planet. Deze week komen we  op een totaal van € 13,42 voor deze artikels:

  • Dessert met chocolade Mega Monte XXL (€ 2,55)
  • Frambozenconfituur Fiordifrutta bio Rigoni di Asiago (€ 3,39)
  • Gin & Tonic zonder alcohol Gordon’s (€ 1,99)
  • Douchegel Freschezza Refresching N.A.E. Naturale Antica Erboristeria (€ 5,49)

De voorwaarden blijven uiteraard ongewijzigd. De actie is beperkt tot één stuk van elk product per bonuskaart, per gezin en bij een minimum aankoopbedrag van € 15. De actie is enkel geldig donderdag 11 juni.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Kinder Pingui 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 03/06/2020 100% Terugbetaald
Kinder Pingui

Pauze op school? Verras je kinderen dan met een schijfje Kinder Pingui in hun boekentas! De heerlijke melkcrème omhuld met een laagje krokante pure chocolade zal zeker in de smaak vallen.

En je hoeft er niet eens voor te betalen want tijdelijk krijg je één verpakking Kinder Pingui Cacao 4x30g volledig terugbetaald dankzij Shopmium.

De aanbieding is geldig in alle winkels en dit voor aankopen tot 12 juni. De actie kan vroegtijdig stopgezet worden als de limiet bereikt is.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Nuby

Is de fopspeen of het bijtspeeltje van je kindje gevallen en heb je niet meteen water in de buurt? Geen probleem, met de fopspeen- en bijtringdoekjes van Nûby maak je ze waar en wanneer je maar wilt schoon, zonder ze te moeten afspoelen. De doekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en Citroganix.

Ook handig voor op vakantie bijvoorbeeld. En wat ook handig is, tijdelijk wordt je aankoop van deze doekjes van Nûby bij Kruidvat volledig terugbetaald!

De actie is geldig voor aankopen tot en met 5 juli 2020. Je aanvraag dien je ten laatste op 19 juli online in te dienen. Vul de unieke actiecode en je gegevens in om je deelname te valideren.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Rol PMD-zakken 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 23/03/2020 100% Terugbetaald
Rol PMD zakken

Hamsteren is in deze Corona-tijden uit den boze, maar 2 flessen Tropicana kan je zeker meenemen uit de winkel. Zorg ervoor dat je tegelijk een rol PMD-zakken aankoopt en die rol wordt uiteindelijk volledig terugbetaald.

Via de website van Hashting kan je een code per sms of een cashback link via WhatsApp aanvragen. Klik meteen door op deze link om je gegevens achter te laten en een foto van je kassaticket door te sturen.

De actie loopt nog tot 5 april 2020 en is beperkt tot de eerste 8000 aanvragen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
hygiëne kit

Het coronavirus heerst momenteel in het land, maar jij kan je beschermen! Met een hygiëne kit voor slechts € 1 maak je al heel wat minder kans om het virus op te lopen. De perfecte manier om je te beschermen dus.

Hoe werkt het? Je registreert je op de site en vult je gegevens in. Je betaalt slechts € 1 voor de registratie. Daarna kan je gebruik maken van de 72-uur lange welkomstaanbieding.

Je bestelt de kit met masker, ontsmettingsmiddel en meer voor € 25. De kit wordt gratis bezorgd! Als je je dan binnen de 3 dagen weer uitschrijft, krijg je het bedrag van de kit terugbetaald. Jij kiest zelf of je ingeschreven wil blijven of niet.

Bescherm je snel tegen het virus en bestel jouw mondhygiëne kit. Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!