Ben je op zoek naar actie fritkot?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over actie fritkot
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis snack of Jupiler bij deelnemende Best-Frit frituren

Vanaf maandag 25 november vieren we opnieuw een week lang de Week van de Friet! Daarom pakt Fritkotactie opnieuw uit met een spetterende aanbieding. Print je waardebon af en ruil deze in tegen een gratis Crizly Pikant, Crispy Chicken Strips, een Bicky Burger & een Jupiler of Jupiler 0,0 bij één van de deelnemende Best-Frit frituren. Schrijf... Lees verder »

Druk je gratis waardebon af  »
Actie afgelopen

Gratis cervela!

Een nieuwe maand staat gelijk met een nieuwe actie van Fritkot! Bij je volgende bezoek aan de frituur voor een lekker pakje friet, krijg je er met de bon van Fritkotactie een gratis cervela bovenop. Je hoeft je hiervoor enkel te registreren op de website. Na registratie ontvang je de bon voor een gratis cervela... Lees verder »

Vraag je gratis cervela aan »
Actie afgelopen

Gratis mexicano

Mexico Mexiiiiico, zo klonk het op het WK 1986 in Mexico voor onze Rode Duivels… Hopelijk geraken ze tot in Brazilië en kunnen ze hun prestaties daar evenaren. Tot die tijd moeten wij ons troosten met mexicano mexiiiiicano! Jawel, want ditmaal krijg je bij de Fritkotactie een gratis mexicano cadeau. Het principe blijft hetzelfde: registreer... Lees verder »

 »