Ben je op zoek naar activiteiten?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over activiteiten
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis citytrippen in Amsterdam

Wil jij eens een citytripje Amsterdam boeken zonder je portemonnee te legen? Niet alleen kan je redelijk goedkoop met de trein van België naar Amsterdam reizen, ook in Amsterdam zelf kan je heel wat gratis activiteiten doen en leuke gratis spots bezoeken! We hebben er alvast enkele voor jou op een rijtje gezet: Je kan gaan profiteren... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Disney activiteitenbundel

Is het weer zo’n regenachtige vakantiedag en heb je geen inspiratie meer om je kids te entertainen? Dan hebben we een leuke oplossing voor jou én je kids! Op onderstaande link kan je namelijk gratis een Disney activiteitenbundel downloaden. Laat je kinderen zich uitleven met de verschillende kleurplaten, spelletjes of het leuke dominospel dat ze... Lees verder »

Download de gratis activiteitenbundel van Disney »
Actie afgelopen

Gratis activiteiten in drie grootsteden

In de grootsteden Brussel, Gent en Antwerpen valt er dagelijks wel iets te beleven, maar het is altijd leuk om een overzicht te krijgen van de verschillende activiteiten en zeker als ze dan ook nog gratis zijn. Via onderstaande links kan je op weekbasis checken welke optredens, vernissages, tryouts, lezingen en festivals je gratis kan... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis sintpakket bij Dreamland

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje (bijna) weer aan… Om ons voor te bereiden op de komst van de Sint, deelt Dreamland een gratis sintpakket uit. Je vindt hier onder andere een lege brief in terug die je naar Sinterklaas kan sturen. Daarnaast bevat het pakket eveneens een aftelkalender en een sintboekje met toffe... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis optredens voor senioren 25/09 Rijkevorsel

Een namiddagje muziek en ontspanning voor senioren? Op 25 september wordt in zaal ’t Centrum in Rijkevorsel opnieuw “Dolle Dinsdag” georganiseerd, een seniorennamiddag met verschillende optredens: Bobby Prins Koen Romano Tina Tickets kosten normaal 10 euro, maar op de site worden 30 gratis tickets weggegeven. Toevoegen aan het winkelmandje, je gegevens invullen en je krijgt... Lees verder »

 »