Ben je op zoek naar actua?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over actua
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Win een Rituals verwenpakket of 6 maanden Dag Allemaal

Wil jij voor geen geld van de wereld primeurs, bekentenissen en verhalen over je favoriete (minder) bekende Vlamingen missen? Dag Allemaal houd je op de hoogte! Doe mee met het memoryspel en maak kans op 6 maanden gratis Dag Allemaal, in papieren versie thuis geleverd. Vind je roddelen maar niks? Waag dan je kans op een Rituals cadeaupakket en tover je badkamer... Lees verder »

Kies je favoriete prijs en win »

HLN wedstrijd: kras en win

Geluk in het spel of geluk in de liefde? Soms kan het allebei! Daarom moet je nu meedoen aan deze fantastische wedstrijd. Maak dankzij HLN kans op een gratis 6 maanden abonnement of verschillende andere prijzen. Geen leesfan? Speel dan mee voor een Rituals pakket, smartwatch, airfryer, SMEG keukenrobot of één van de vele andere... Lees verder »

Waag je kans en win  »
Actie afgelopen

Lees Knack 4 weken gratis

Lees Knack en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws in België en de wereld en dit in verschillende vakgebieden, gaande van politiek tot reizen, tafelen, tuinieren,… De journalisten van Knack spitten de verschillende thema’s tot op het bot uit en verrassen je met diepgaande analyses, interessante weetjes en intrigerende foto’s! Je kan... Lees verder »

Lees Knack 4 weken gratis »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Vrede

Het tijdschrift Vrede verschijnt tweemaandelijks en zorgt keer op keer voor een scherpe analyse van alles wat zich in de wereld afspeelt. De journalisten schetsen een brede context rond de nieuwsfeiten en maken in ieder nummer een dossier op van een actueel thema. Daarnaast besteden ze ook ruime aandacht aan interviews, allerhande artikels, maar bijvoorbeeld ook... Lees verder »

Vraag je gratis proefnummer van Vrede aan »
Actie afgelopen

Lees gratis de vernieuwde tabletkrant van Het Nieuwsblad

Omdat er tegenwoordig haast in elk huishouden wel een tabletcomputer op de salontafel ligt, heeft Het Nieuwsblad een speciale tabletkrant ontwikkeld! Een gloednieuw design, speciaal op maat van tablets, en een verbeterde navigatie zorgen ervoor dat Het Nieuwsblad lezen op tablet vanaf nu nooit meer hetzelfde zal zijn. Download de vernieuwde app op onderstaande link... Lees verder »

Lees gratis de vernieuwde tabletkrant van Het Nieuwsblad »