Ben je op zoek naar antwerp expo?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over antwerp expo
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Ga met 2 voor de prijs van 1 naar de Antwerpse Eroticabeurs

Mag jouw relatie best wat spannender? Dan kan een bezoekje aan de Eroticabeurs van Antwerpen wonderen doen. Tijdens het weekend van 16 t.e.m. 18 februari 2018 vindt in de Antwerp Expo deze beurs plaats rond alles wat met erotiek te maken heeft. Intussen is de zinnenprikkelende beurs een echt begrip geworden in Vlaanderen en ver... Lees verder »

Bestel nu jouw duoticket »
Actie afgelopen

Gratis naar de Antwerpse Eroticabeurs

In navolging van de ‘sliploze actie’ op de Eroticabeurs in Hasselt, wordt deze succesvolle actie nog eens overgedaan in Antwerpen. Ben jij een die-hard of gewoon iemand met lef? Bied je dan zonder slip op de Eroticabeurs in Antwerpen aan. De controle zal discreet én professioneel gebeuren aan de inkom. Opgelet, deze ludieke actie loopt... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis duoticket Vakantiesalon Vlaanderen

Ga van 22 tot en met 26 januari gratis naar Vakantiesalon Vlaanderen dankzij Vacansoleil! Gaat jouw voorkeur uit naar een ontspannende strandvakantie? Of een luxueuze cruise? Of misschien wel een sportieve en avontuurlijke trip? Geen enkel probleem, meer dan 300 exposanten helpen je in Antwerp Expo maar al te graag bij je zoektocht naar een... Lees verder »

Vraag je gratis duoticket voor Vakantiesalon Vlaanderen aan »
Actie afgelopen

Gratis tickets voor de Antwerpse Jaarbeurs

Het voormalige Voedingssalon Antwerpen heeft plaats gemaakt voor een gloednieuwe beurs: de Jaarbeurs Antwerpen. Van 30 november tot en met 8 december kan je in Antwerp Expo terecht voor een gezellige beurs over decoratie, voeding en wellness. Met de feestdagen in het vooruitzicht ‘the place to be’ voor al wie op zoek is naar leuke... Lees verder »

Bestel je gratis tickets voor de Antwerpse Jaarbeurs »
Actie afgelopen

Gratis duoticket Voedingssalon Antwerpen

Van 1 tot en met 9 december moet je in Antwerp expo zijn voor het Voedingssalon Antwerpen. De beurs is ingedeeld in twee zones. Zo kan je in de food zone je ogen, maar zeker ook je smaakpapillen de kost geven. Bekende chefs verrassen je er met hun nieuwste creaties. In de feel good zone... Lees verder »

 »