Ben je op zoek naar appartementen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over appartementen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis brochure over vastgoedinvesteringen nabij Gent

Parc Gustav is een rustig appartementencomplex met 12 wooneenheden in hartje Nazareth vlakbij de Gentse binnenstad. Vraag vandaag nog je gratis brochure aan over jouw vastgoedinvestering in de groene long van Oost-Vlaanderen. In de nabijheid vind je onder meer tal van scholen, handelszaken en recreatiemogelijkheden. Geen wonder dat deze locatie zo in trek is!... Lees verder »

Vraag nu je brochure aan »

Haal het beste uit je spaargeld met beleggen te Brussel

Wil jij het meeste uit je spaargeld halen? Een kleinschalige belegging in de hoofdstad van Europa kan je hierbij helpen. Grijp nu je kans met het volgende nieuwbouwproject. Theatre 41 is een betaalbaar appartementencomplex op de centrale toplocatie Place Sainte-Catherine te Brussel. Dankzij deze locatie, liggen alle benodigdheden op wandelafstand en kan er een hoge... Lees verder »

Ontdek gratis je mogelijke opbrengst »
Actie afgelopen

Gratis brochure over investeren in studentenvastgoed

Denk jij wel eens na over wat te doen met jouw spaargeld? Op de bank brengt het niet veel meer op en investeren in cryptocurrency lijkt ook niet de beste zet momenteel. Een markt waar je geld altijd gaat opbrengen? De vastgoedmarkt natuurlijk! Samber.63 is een studentenvastgoed project vlakbij het hippe Park Spoor Noord en... Lees verder »

Vraag je gratis brochure aan »