Ben je op zoek naar autosalon?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over autosalon
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis simulatie voor een autoverzekering bij Voilà

Volgende week start het autosalon! Ben jij ook aan het uitkijken naar een nieuwe auto? Kijk dan alvast ook uit naar een nieuwe autoverzekering. De markt is oververzadigd, maar dankzij Voilà kan jij gemakkelijk de verschillende polissen vergelijken. Jij hoeft enkel aan te geven wat je zoekt, de voorstellen vrijblijvend te bekijken. Keuze gemaakt? Voilà regelt zelf de overstap. Ook... Lees verder »

Ontdek de autoverzekering die bij jou past »

10% korting op de autoverzekering van Yuzzu

Het Autosalon is van start gegaan en daarom geniet je tijdelijk van 10% korting op je autoverzekering bij Yuzzu. Deze verzekering is geldig op alle dekkingen: burgerlijke aansprakelijkheid, alle omniumformules, alle bijstandsformules, de bestuurdersverzekering en rechtsbijstand. Benieuwd hoeveel je premie is? Doorloop dan de gratis simulatie en ontdek jouw bonus.... Lees verder »

Bereken hier je premie  »

Gratis autoverzekeringen vergelijken via MeFirst

Van autoverzekering veranderen of heb je pas een nieuwe auto gekocht? De beste verzekering zoeken is geen sinecure… MeFirst snelt je te hulp! Je kan nu gratis autoverzekeringen vergelijken via de berekeningstool! Hoe werkt het? Vul het online formulier in Vergelijk offertes van verzekeraars Vraag een gepersonaliseerde offerte Op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Via... Lees verder »

Vergelijk gratis autoverzekeringen »
Actie afgelopen

Spotgoedkope autoleningen in januari dankzij het Autosalon

Deze week is het Autosalon of Brussels Motor Show! Niet alleen pakken autodealers in deze periode uit met geweldige deals, ook banken doen mee! Op nieuwssite hln.be lezen we dat autoleningen deze maand supergoedkoop zijn. Met andere woorden de rentes zijn momenteel extreem laag. Spaargids.be noemt de tarieven voor autofinanciering dit jaar zelfs ‘historisch laag’! Dat... Lees verder »

Doorloop de gratis simulatie »
Actie afgelopen

Binnenkort is het Autosalon! Profiteer van deze aanbiedingen

Van 19 tot 27 januari is het Autosalon, dit jaar gedoopt tot Brussels Motor Show. De place to be voor autoliefhebbers, motorfanaten en iedereen die op zoek is naar een nieuwe wagen! Je kan je tickets op voorhand online kopen. Zo kan je profiteren van 10% korting t.o.v. tickets die je ter plaatse koopt. Bovendien kan je... Lees verder »

Profiteer van de aanbiedingen »
Actie afgelopen

Gratis offerte Alfa Romeo Giulietta of Fiat 500

Ben jij ook helemaal gek van Italiaanse auto’s en meer bepaald de klassevolle Alfa Romeo’s? Dan moet je absoluut een gratis offerte aanvragen voor de Alfa Romeo Giulietta. Als je deze maand tijdens de verlengde autosaloncondities nog een offerte aanvraagt en de auto uiteindelijk ook koopt, ontvang je tot 8.300 euro voordeel! Ontdek alle details op... Lees verder »

Vraag je offerte voor de Alfa Romeo Giulietta aan »
Actie afgelopen

Gratis tickets Autosalon 2016

D’Ieteren Auto en het bijhorende netwerk van concessiehouders delen gratis inkomkaarten voor het Autosalon uit! Rij jij dus met een Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Porsche of Bugatti, dan volstaat het je chassisnummer en datum van laatste inschrijving in te vullen op onderstaande link. In ruil hiervoor ontvang je een duo-ticket voor het Autosalon,... Lees verder »

Vraag je gratis duo-ticket voor het Autosalon aan »
Actie afgelopen

Gratis ticket Autosalon (als je met een pick-up rijdt)

Brussel maakt zich stilaan weer op voor het jaarlijkse Autosalon. Op de eerste promotiestunt hebben we niet lang moeten wachten… Isuzu, de Japanse specialist in pick-ups, deelt 5.000 gratis kaarten uit. De enige voorwaarde is dat je zelf met een pick-up rijdt! Het merk is van geen belang! Volgens Isuzu is het Autosalon de geschikte... Lees verder »

Vraag je gratis ticket voor het Autosalon aan »